Pontosabb a GPS-nél az év retail szenzációja!

A Pricer új megoldása nyerte el idén Retail Technology Award (RETA) „legjobb vásárlói élmény” kitüntetését. A több ezer termék közül vásárlói nem találják meg a keresett termékeket? Leterheltek az állandó kérdések miatt a vevőtéri eladók? A hiánypótló megoldás megérkezett!

Vesszen el a referenciabolt kínálatában, majd hívja segítségül a Pricert: A működő modellt itt próbálhatja ki!

A Pricer elektronikus polccímkék már jó ideje a jövőt képviselik, számtalanszor írtunk már a technológia előnyeiről. Árazás egy gombnyomásra, többletinformációk megjelenítése, kétirányú biztonságos kommunikáció, speciális akciók, kedvezmények látványos megjelenítése és még sorolhatnánk, de 2017-ben olyat lépett a Pricer, amire még nem volt példa a piacon!

Termék helymeghatározás kizárólag a Pricer alap infrastruktúráján keresztül! Hogyan is működik?

A Pricer elektronikus polccímkék hadiipari technológiát (Optical wireless communication – OWC) használnak a központtal történő kommunikációra. Az OWC kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, tehát az egyes címkék tudnak adatot fogadni (frissítést) és információt küldeni (frissítés visszajelzést). Ezt és a Pricer alap infrastruktúráját kihasználva, háromszögezési módszerrel a Pricer képes meghatározni az egyes címkék, azaz az egyes termékek pontos helyét! A bolton belül áthelyezik a terméket? A Pricer automatikusan frissíti a térképen!

Vásárlóinak nincs más teendője, csupán az üzletben elhelyezett kioszkon, vagy a telefonra letöltött applikáció segítségével beírnia a keresett termék nevét, a Pricer pedig interaktív térképen megjeleníti a polchelyet!

A megoldás már élesben üzemel a francia Leroy Merlin barkács és kertészeti láncnál.

Ha szeretné, hogy vásárlói interaktívan, könnyedén és gyorsan találják meg a kívánt termékeket, válassza a Pricer elektronikus polccímkéket! Vegye le az árcímkézés és a vevőinformálás terhét munkatársairól, koncentráljanak együtt a vásárlói élmény növelésére a Pricer elektronikus polccímkék segítségével!