Retail folyamatok
Professzionális kezelése

Bízza kereskedelmi folyamatait a több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Szintézis új felhős retail rendszerére.

Üzleti folyamatok

Összeállíthatja saját üzleti folyamatait – akár többet is -, létrehozva ezzel egy komplett bizonylatláncot.

Eszköz-integrációk

Illessze mérlegeit, kasszáit könnyedén, vagy használja DataL androidos adatgyűjtőjét saját mobiltelefonján bármikor! A kapcsolódás csupán egy pillanat lesz.

Riportok, kimutatások

A Microsoft Power Bi alkalmazásával bármikor, játszva lekérdezheti forgalmi adatait, egyedi kimutatásait, riportjait mobiltelefonjára.

Miért a Violet?

A Violet kereskedelmi rendszer egy olyan szoftver, melyet 30 éves szakmai tapasztalatunk és magyarországi partnereink igényei alakítottak, illetve alakítanak a mai napig. Ennek és a rendszer rugalmasságának köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy a Violet a lehető legjobb megoldás az Ön igényeire is.

Jenei András
Product owner

30 év kereskedelmi szoftverek fejlesztésével eltöltött év alatt kikristályosodtak számunka azok a kritikus pontok, amitől egy retail rendszer jó lehet és az ügyfelek elégedetten használják. Mertünk nagyot álmodni, és a 21. sz. technológiájával létrehoztunk egy olyan felhős szoftverkörnyezetet, ami a legjobban illeszkedik az Ön üzleti logikájába. A fejlesztésekbe partnereinket is bevonjuk és igényeiket figyelembe véve külön hangsúlyt fektetünk a felülettervezésre. Célunk egy olyan szoftver elkészítése, melyhez nincs szükség betanulási időre, ezzel rengeteg energiát, pénzt spórolunk partnereinknek.

Rendszerünk folyamatos fejlesztés alatt áll, folyamatosan vizsgáljuk az ügyféligényeket, ezért fontos számunkra az Ön visszajelzése is.

 Kereskedelmi adatok

Partnertörzsek

Automata folyamatok

Adattárház

Illesztések

Partner szolgáltatások, akikkel együtt dolgozunk